Termeni și condiții

Ne adresam in principal tuturor persoanelor care au absolvit cursuri in domeniu, serviciilor externe care sunt la inceputul activitatii in domeniul sanatatii si securitatii in munca si PSI, cat si firmelor care doresc cu o investitie minima si cu putin efort sa respecte legislatia in domeniul SSM si PSI

Toate materiale achizitionate de pe www.instructiunissm.com sunt conforme cu legislatia in vigoare in acest domeniu, dar modul de utilizare a acestor materiale este in responsabilitatea totala a beneficiarului.

Daca intentionati sa utilizati acest site, atunci sunteti conditionati de urmatorii termeni si conditii de pe aceasta pagina. Prin accesarea informatiilor si materialelor de pe acest site, acceptati, fara limitare, sau calificare termenii si conditiile. Daca nu sunteti de acord cu oricare din termenii si conditiile de pe aceasta pagina va rugam sa nu folositi acest site sau materialele pe care le contine. Acest site isi rezerva dreptul, în propria libertate de decizie, de a modifica, schimba sau altfel actualiza acesti termeni si conditii in orice moment, prin utilizarea acestui site, trebuie sa fiti de acord cu aceste modificari sau actualizari. Toate materialele de pe acest site sunt proprietatea SC IVETTI TRADE SRL.

Modalitatile de plata sunt:

- online prin card bancar folosind

- transfer bancar.

Toate fisierele se descarca de pe site cu extensia win.rar.

www.instructiunissm.com duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

www.instructiunissm.com se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).

www.instructiunissm.com nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Important: toate datele dvs sunt procesate doar pentru livrarea comenzii si intocmirea documentelor necesare ( facturi, documente ssm, etc).

O data trimise aceste date de dvs. consideram ca sunteti de acord cu folosirea lor pentru intocmirea documentelor prezentate mai sus, si livrare.